Produkter

Recension: Jessicurl Confident coils

2014-04-09 19:46 #0 av: Tilde

Detta är andra dagens lockar. Jag blötte håret, kramade i Confident coils, ploppade håret i omkring 20 min och lät det sedan lufttorka. Det är inte stylat på något sätt. - Gillar ni min Nat. Geo.-tröja? ;) 


Min CC är med doften Island fantasy, vilket luktar behagligt och gott av kokos. Doften sätter sig inte så bra i håret, men luktar i alla fall fantastiskt medan man stylar det!

CC minskar absolut frizz och definierar lockarna. Jag kan lova er att mitt andradagshår var en mardröm innan jag hade i Confident coils! Nu är produkten inte ideell för tjockt hår på egen hand, utan fungerar då bäst ihop med Rockin' ringlets. Eftersom mitt hår inte är så tjockt så går det utmärkt för mig att endast använda CC. 

Jag älskar denna produkt och kommer förmodligen att köpa den flera gånger framöver. Minimalt frizz och fina lockar säger jag inte nej till. Glad

♥ Tilde

Anmäl
2014-04-12 16:52 #1 av: Sweety

Åh, kul att det funkar bra för dig! Vart köper/beställer du? Kanske något att testa!Tummen upp

- Medarbetare på Lockar ifokus.

https://nouw.com/rosettagabriella - In och läs!

Anmäl
2014-04-13 10:21 #2 av: Tilde

#1 Köpte från en liten butik i Köpenhamn, men det finns svenska hemsidor som säljer produkten. Alma of Sweden till exempel. Glad

♥ Tilde

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.