Produkter

Få bort kokosolja?

2014-09-02 17:59 #0 av: Candy123

Jag använde idag för första gången kokos olja till håret, och jag sköllde håret väldigt noggrant men det lämnade ändå olja kvar i håret så nu är håret väldigt stripit och flottigt :/. hur brukar ni få bort kokosolja? (Jag håller på med BM så schampoo är inget allternativ)

HundHUND-BLOGG (australian kelpie & golden)Glad

FörlägenInstagram @dundee_the_kelpie, @ceciliah_98 och @ciliskaninerNörd

Anmäl
2014-09-02 20:28 #1 av: [Teddies matte]

Håller också på med BM, men har jag fått i för mycket kokosolja är det sista-schampo som gäller för min del. Det fungerar inte för alla att ha i kokosolja i hela håret, då är det bättre att bara använda i topparna.

Sajtvärd på Lagotto romagnolo i fokus

Anmäl
2014-10-04 15:17 #2 av: Linnslins

När jag gör inpackning med olivolja så brukar jag tvätta ur det med mitt tvättande balsam MEN jag masserar in balsamet i torrt hår. Sen blöter jag händerna och masserar upp balsamet mer och mer tills håret har blivit blött. Brukar räcka med en tvätt då.

Anmäl
2014-10-11 14:05 #3 av: Zadeira

När jag gjort oljeinpackning så använder jag först mitt tvättbalsam på torrt hår med lite vatten i händerna för att spä ut balsamet. Jag gnider in det ordentligt och låter det sitta i minst 15 minuter innan jag sköljer noga med ljummet vatten (tycker ljummet vatten sköljer bättre än varmt eller kallt). Sen kör jag en omgång med mitt tvättbalsam till i hela håret.

De få gånger det inte funkar så kör jag med en omgång av mitt vårdande balsam också och låter det sitta i 5 minuter innan jag sköljer.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.