Styling och knep

Behålla lockarna?

2017-07-11 16:59 #0 av: Zadeira

Jag skulle behöva tips på vad jag kan använda för att hålla lockarna lockiga längre. Är självlockig och ett par timmar efter att håret fått lufttorka är det lockigt, sedan blir det plattare och plattare och ojm jag borstar det då blir det bara frissigt.

Jag har aldrig i hela mitt liv använt spray, gele, mousse eller liknande utan enbart använt schampo, balsam och inpackning. Så jag skulle verkligen behöva tips i djunglen.

Enda kravet jag har är att produkten inte får innehålla sodium benzoate pga allergi, men tipsa annars på vad jag ska använda för produkter.


Anmäl
2017-07-12 20:31 #1 av: G1RL

Testa balsammetoden!

Anmäl
2017-07-12 20:42 #2 av: Lojs

Jag använder hårgelen med världens längsta namn. ;)
L'Oréal Paris Studio Line Mineral & Control 24h Invisible Clean Gel
Jag gillar det för det är lätt att borsta ut, utan att det blir en massa gegg kvar i håret, det hjälper mig att vara lockig en hel kväll och jag upplever det som drygt. 

Jag tar bara lite på fingrarna och fördelar i håret när det är blött och låter sedan håret självtorka som vanligt, funkar jättebra för mig! Bra att inte ta för mycket, för då ser håret fortfarande blött ut när det har torkat.
Det funkar dock inte att forma håret med, utan bara så håret behåller den formen det har när det har fått självtorka. 

"If someone ever says "-You don't need more aquariums."
Stop talking to them, you don't need that kind of negativity in your life."
;)
Medis på akvariefisk.

Anmäl
2017-07-13 10:07 #3 av: Zadeira

#1 Har testat balsammetoden, funkar dåligt eftersom jag är allergisk mot sodium benzoate och har svårt att hitta produkter som funkar med bm och är fritt från det.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.